Olympus OMD-1 II and other MFT equipment

Mijn Olympus OMD1 V2 ligt altijd klaar, in mijn kleine tasje.

Gemakkelijk om mee te nemen, met een klein origineel Olympus flitsertje er bij.  Daarnaast kan ik de originele grotere Olympus flitser gebruiken of de grote Meike flitser, speciaal voor Olympus gemaakt.

De 12-40 mm/F2.8 lens (24-80mm FF) heb ik er standaard op zitten, en voor mijn doel is dat helemaal prima.  Bij portret opnames gebruik ik meestal de Sigma 56mm/F1.4 (108mm FF) lens op manual vanwege de mooie scherptediepte-instellingsmogelijkheid.

Naast foto’s maak ik met deze camera ook veel video’s en dat gaat heel gemakkelijk en erg goed.

On the list are a.o.: GM-1, GM-5, GX8, GX9, G9 and so on.

And a couple of the perfect Olympus zoomlenses, along with a couple of primes.  And some panasonic lenses as well.

 

error: Content is protected !!